دریافتشده در ۱۳ ژوئیه ۲۰۱۹. پارسی گویان. بایگانیشده از اصلی در ۱۹ ژوئیه ۲۰۱۹. در میانه دهه ۵۰ گویندگی درخشانی بجای سندباد در کارتون ماجراهای سندباد به سرپرستی ناصر ممدوح و غلامعلی افشاریه داشت. ↑ «تداوم اعتراضات در ۲۶ آبان؛ تشییع و چهلم کشتهشدگان بوکان و سنندج به صحنه اعتراض بدل شد». ↑ ۱۷٫۰ ۱۷٫۱ «فیلم "بازگشت مومیایی" دوبله شد». ↑ «الیور تویست دوباره میآید». ↑ «دونگ یی». پارسی گویان. ↑ «کتاب جنگل». پارسی گویان (وبسایت تحلیلی، خبری دوبلاژ). پارسی گویان. بایگانیشده از اصلی در ۱۱ آوریل ۲۰۱۷. مهرنوش شریعتی که به مدت یک هفته به دلیل ابتلا به کرونا در کما بود، سرنجام در ۱ فروردین ۱۴۰۱ در بیمارستانی در تهران درگذشت و در ۳ فروردین ۱۴۰۱ در بهشهر به خاک سپرده شد. افتتاحیه دور سوم مسابقه خنداننده شو در ۳۰ آذر ۱۴۰۰ و مصادف با شب یلدا برگزار شد. او از سال ۱۳۶۶ مقیم سوئد شد تا در کنار فرزندانش باشد، اما یک دهه بعد به ایران بازگشت و فعالیتاش در دوبله را از سر گرفت. حتی چند قوطی فیلم زیر پایش میگذاشتند تا قد او به میکروفن برسد و بتواند گویندگی کند. در سال ۱۳۳۸ و از سن پنج سالگی توسط پدرش، رضا امیریان، وارد عرصه دوبله شد و گویندگی فیلم را زیر نظر ایرج دوستدار و هوشنگ لطیفپور در استودیوهای مولن روژ، شهاب و سایه آغاز کرد.
عکس بهاره افشاری و همسرش
وی به اندرز هوشنگ لطیف پور از ابتدای کار دوبله صدای خود را برای نقش گویی به جای بچهها پرورش داد. از مهمترین کارهای رادیوئیاش داستانهای رادیو بود که همراه با بهزاد فراهانی، هوشنگ بهشتی و ژاله علو اجرا شدهاست. در جریان سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان در سال ۹۷ (اصفهان) گردهمایی پاسداشتی برای ناهید امیریان با حضور گویندگان برجسته عرصه دوبله مانند ژرژ پطرسی، مینو غزنوی، تورج نصر، ظفر گرایی، شهروز ملک آرایی، جواد پزشکیان، منوجهر اسماعیلی، مهین برزویی و .. در فرهنگسرای ابن سینا برگزار گردید و از فیلم سرگذشت وی با نام «ستاره ناهید» رونمایی شد. این صفحه آخرینبار در ۱۵ فوریهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۱۸:۱۸ ویرایش شدهاست. این صفحه آخرینبار در ۲۱ اوت ۲۰۲۳ ساعت ۲۰:۰۳ ویرایش شدهاست. پس از مساعد شدن شرایط، دو قسمت پایانی تولید و ابتدا خلاصه قسمتهای پخششده از ۲۱ اسفند و سپس قسمتهای ۱۶ و ۱۷، به ترتیب در ۲۹ و ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ از شبکه ۱ سیما پخش شد. سری سوم مسابقه ادابازی در فصل ششم برگزار شد که از شرکت کنندگان آن میتوان به محمد نادری، امیر کاظمی، مهران غفوریان، باربد بابایی، مهدی یغمایی، بیژن بنفشهخواه و … ناهید امیریان یک نمونه ویژه گرایی در عرصه دوبله است.
بویژه پس از انقلاب صدای ناهید امیریان بهجای شخصتهای اصلی بسیاری از کارتونهای بیادماندنی دهه شصت خورشیدی شنیده میشود. همچنین صدای او در نوار قصههای بسیاری شنیده میشود، مانند ۴۸ داستان که از برجستهترین آنهاست. وی در ۱ فروردین ۱۳۵۸ در بهشهر به دنیا آمد. به گفته ایران جلیلی، مادر نسیم سلطانبیگی خبرنگار معترض زندانی یکشنبه دهم دی هنگامی که برای ملاقات با دخترش به زندان اوین مراجعه کرده است به وی و به خانوادههای نیلوفرحامدی و الهه محمدی دو روزنامه نگار زندانی دیگر نیز ملاقات داده نشده است. او برای نجات جان فاطمه گودرزی اینستاگرام دخترش در معرض انتخاب میان عشق، انتقام و قدرت قرار میگیرد و با سه قاچاقچی مطرح و قدرتمند به نامهای پاپ (حمید فرخنژاد)، تورج مبینی (علی مصفا) وعبد مکین (سعید داخ) مدتی همراه میشود، غافل از آنکه پایان این بازی، خونبار اینجا خواهد بود. عبدالحسین خسروپناه مدرس حوزه علمیه و دانشگاه در اظهارنظری عنوان داشت: «فارغ از نقدهایی چون اختلاط نامحرم، تعابیر بیادبانه بهویژه نسبت به والدین، بیاحترامی به نماز و حج و… ↑ «مایک پمپئو: از بین بردن قاسم سلیمانی، جان بسیاری از آمریکاییها را نجات داد | صدای آمریکا فارسی». ↑ «واکنشها در آمریکا به کشته شدن قاسم سلیمانی». ↑ «فیلم آتش زدن بنر ۴۰ متری قاسم سلیمانی توسط مردم کرمان». Article has been gen erated by GSA C ontent G enerator Demover sion .
↑ «جواهری در قصر». ↑ «لحظاتی از هنرنمایی ارشا اقدسی در سریال میدان سرخ». در این مجموعه ارشا اقدسی به عنوان بدلکار و طراح صحنههای اکشن حضور داشتهاست. پس از آن که مجلس شورای اسلامی به مسعود سلطانی فر، رضا صالحی امیری و نصرالله سجادی، به عنوان وزیر ورزش و جوانان رأی اعتماد نداد، حسن روحانی در عصر ۱۹ آبان ۱۳۹۲، محمود گودرزی را به عنوان چهارمین وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان دولت یازدهم به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد. دیِ ۱۳۸۰ نوشابه امیری گزارش فیلم (۱۸۵): ۷۴-۷۹. انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم. کارگردانی نمایش سترون و عروسکگردانی فیلم سینمایی عروسکی گورداله و عمه غولی (نادره ترکمانی ۱۳۹۱) از جمله فعالیتهای این هنرمند تئاتر و سینما است. «لیست کامل عوامل فیلم پایان راه». ↑ «بازیگران و عوامل خط ویژه». ↑ «ای کاش». دانلود آهنگ - موسیقی ما. ↑ «عاشق». دانلود آهنگ - موسیقی ما. ↑ ۵٫۰ ۵٫۱ ۵٫۲ ۵٫۳ ژیرافر، احمد (۱۳۹۳). تسنیم. ۱۴ مهر ۱۳۹۳. خبرگزاری تسنیم | Tasnim.